miércoles, 17 de octubre de 2012

Google Drive

En aquesta sessió de GITIC, hem treballat amb el Google Drive.

Captura 1
Primerament, cal que entrem al Google Chrome Web Store i ens descarreguem aquesta aplicació.
Aquesta, és una eina de Google que permet crear documents, presentacions, fulls de càlcul, formularis... i guardar-los en carpetes on-line que et permetràn obrir-los des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Aquests documents poden ser compartits amb aquells que vulguis, i fer que els puguin modificar i així poder treballar simultàniament.

captura 2
Si volem crear un document per exemple, hem d'anar al Drive i a la part superior esquerra trobarem un botó on posa crea. Tot seguit, seleccionem Document, i immediatament ja se'ns obre un nou document en blanc on podem escriure el que necessitem i compartir-ho amb qui vulguem. Per a crear qualsevol altre tipus d'arxiu, hem de seguir el mateix procediment però seleccionant el que necessitem.

Aquesta eina l'he trobat molt interessant, ja que és molt útil el fet de poder accedir als teus documents des de qualsevol lloc i a més a més poder-ho compartir amb més persones per a poder-ho modificar en qualsevol moment. Per als treballs, és molt útil el fet de poder estar tots els membres d'un grup connectats alhora i poder treballar de manera simultània.

Per a acabar, he trobat un vídeo de com fer funcionar aquest programa, i també un altre sobre un programa semblant al Drive anomenat Dropbox. 










No hay comentarios:

Publicar un comentario